Ingyenes szoftverek állnak az Ön rendelkezésére, hogy a legoptimálisabban telepíthesse és monitorozhassa napelemes rendszerét.

Shine Design - Már ONLINE is!


Már online is elérhető a Shine Design, amelynek előnye, hogy a rendszer frissítve van a legújabb inverter és napelem adatokkal, így a kalkuláció a lehető legaktuálisabb.


Regisztráljon oldalunkon és az ingyenes asztali alkalmazások mellett, segítséget nyújtunk az online Shine Design és Shine Phone alkalmazások hozzáférésében.

ShinePhone


Napjainkban a legkényelmesebben hordozható eszközeink segítségével tudjuk nyomon követni az energiatermelést, így ezt a praktikus szoftvert alkalmazásként is letölthetjük okos telefonunkra, vagy táblagépünkre.

Android és iOS változatban is elérhető!


Regisztráljon oldalunkon és az ingyenes asztali alkalmazások mellett, segítséget nyújtunk az online Shine Design és ShinePhone alkalmazások hozzáférésében is.

Telepíthető programok


Shine Net: Meglévő rendszerére közvetlenül csatlakoztatva számítógépét, akár másodpercenkénti adatlekérdezést is elérhet. Mindez természetesen grafikusan is megjeleníthető.
(Hátránya: Nem kerülnek be az adatok a gyártó szerverére, így meghosszabbodik a szerviz ügyintézése.)Shine Design: Egy tervező program, amellyel könnyedén prognosztizálhatjuk rendszerünk várható termelését a pontos napelem és inverter adatok mellet. Mindez grafikusan is megjeleníthető.


A saját gépen futó, mindössze belső hálózatot (pl.: LAN, WLAN/WiFi) igénylő kapcsolattal rendelkező programok is elérhetőek a webáruházunkban. Ingyenesen, de regisztrációhoz kötötten!


KÓD IDE...Hiányzó űrlap!


Softwares

Softwares
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)